Mi smo pr´pravljen, požen!

Ponedeljek, 22. avgust 2016

Datum na koledarju kaže, da je počitniškega lenarjenja nepreklicno konec!

 V Badminton klubu Ljubljana so priprave na novo sezono v polnem teku. Mlada generacija, ki se je prejšnji teden potila na pripravah v Savudriji, se je vrnila domov in se od torka naprej pripravlja v matični dvorani na Dolgem mostu, kjer nadaljujejo z zadnjim, tehničnim delom priprav.

 S 1. septembrom pa že začenjamo s treningi nove sezone 2016/17.

Vpisi v vse vadbene skupine so že odprti, zato pohitite in si rezervirajte mesto v svoji priljubljeni skupini.

Na voljo so različni programi:

Klubsko dogajanje pa lahko spremljate tudi na naši Facebook strani, kjer nas ne pozabite "povšečkat". Sledite tudi naš TWITTER profil @zelenazogica in Instagram profilu Badminton kluba Ljubljana. 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 041 323 966 ali na e-naslovu info@badminton-ljubljana.si

 

Shadow, mi smo pr´pravljen, požen!!!

več >>>

Zadnji del priprav pred začetkom nove sezone - SPREMENJEN URNIK

Nedelja, 21. avgust 2016

BKL smo zaključili z našim tradicionalnim poletnim kampom v Savudriji. Mimogrede, imeli smo se super, zato ste vljudno vabljeni, da malo pokukate na našo FACEBOOK stran, kjer si lahko ogledate nekaj utrinkov z letošnjega kampa. 

Sicer pa je pred nami samo še zadnji del priprav pred pričetkom nove sezone, ki se bo začela 1. septembra. 
S treningi v matični dvorani na Dolgem mostu bomo začeli v torek 23. avgusta ob 9.30 uri. Glej urnik priprav.

več >>>
Zopet doma

Nova badmintonska sezona 2016/17 - začetek 1. september

Četrtek, 11. avgust 2016

Ekipa Badminton kluba Ljubljana se te dni vneto pripravlja na POLETNI KAMP, kamor si gremo od 14. do 21. avgusta nabirat kondicijo. Tudi letos nas bo v Savudrijo odšlo veliko in mi že komaj čakamo!!! 

Zadnje počitniške dni pa bomo s pripravami nadaljevali kar na domačem terenu. Tehnično obarvane priprave bodo pod budnim očesom trenerja Matjaža potekale od 23. do konca avgusta.

In potem ...... NOVA SEZONA!!! Že 1. septembra. 

več >>>

VIHARNI SEZONI V SLOVO

Četrtek, 23. junij 2016

Lepo pozdravljeni, cenjeni varovanci in prijatelji.

Ob zaključku sezone je postalo že nekako tradicionalno, da vas nagovorim malce bolj osebno in v poletje pospremim z nekaj besedami. Letos, moram priznati, da se mi je dopis malce zatikal in prihaja z rahlo zamudo, predvsem zaradi par trdovratnih filozofskih vozlov, ki so se porodili s koncem letošnje sezone in jih pri sebi nikakor nisem uspel razvozlati, to pa ne vpliva ravno blagodejno na pisateljevanje. Omenjeni vozli so se »zafeclali« predvsem vzlic nekaj neljubih dogodkov, ki so zaokrožili letošnjo sezono: nekateri službeni, kot so bili denimo tesni in nekoliko boleči porazi mojih varovancev v finalih zadnjega državnega prvenstva; drugi pa spet bolj osebne narave, ki gredo z roko v roki s starševstvom, minevanjem let in glasnim rušenjem nekaterih lepo pobarvanih, a očitno na potresnem območju zgrajenih iluzij. Toda vesolje navadno stvari uravnovesi in tako so nas na poletno pot pospremili tudi vrhunski uspehi moje U13 generacije in, s tremi naslovi državnih prvakov, stvari postavili na svoje mesto.

več >>>

Super zaključek turnirske sezone mladinske in rekreativne Li-Ning Lige

Petek, 10. junij 2016

V soboto 4. junija, smo z Zaključnim turnirjem letošnje mladinske in rekreativne Li-Ning lige, ki je bil hkrati tudi uvod v novonastalo “EXYU” ligo, tudi v BKL in ŠC Dolgi most zaključili s turnirsko badmintonsko sezono. 

Z udeležbo kar 155 igralk in igralcev iz Slovenije, Hrvaške, BiH in Srbije, po narodnosti pa še iz Nemčije, Finske, Danske in Indonezije, ki so v velikem številu prisostvovali celodnevnemu in večernemu dogajanju je turnir predstavljal odličen zaključek dolge sezone.

več >>>

Osem odličij za naše mladince na državnem prvenstvu do 11 in 15 let, ter dva naslova državnega prvaka na veteranskem državnem prvenstvu

Ponedeljek, 30. maj 2016

Zadnji tekmovalni dan letošnje badmintonske sezone se je odvil na parketu ogromne večnamenske dvorane v Podčetrtku. Na 15 igriščih smo se na državnem prvenstvu za posameznice in dvojice do 11 in 15 let pomerili igralci vseh slovenskih klubov in, kljub nekoliko vprašljivim tekmovalnim pogojem za tak rang tekmovanja, domov prinesli lep izkupiček medalj. 

več >>>

Tri zlate in dve srebrni za naše BKL-jevce na DP do 13 let

Ponedeljek, 23. maj 2016

Sobotno DP do 13 let, ki je potekalo v Zgornji Kungori, nam bo še dolgo ostalo v lepem spominu. Odlične predstave naših najboljših igralcev in igralk ter cel kup medalj so razlogi za to, da se bomo prvenstva še dolgo spominjali.
 

več >>>

Uspešen zaključni turnir ljubljanske Badminton šole

Ponedeljek, 9. maj 2016

Na petkovem zaključnem turnirju Ljubljanske Badminton šole se je zbralo veliko število mladih badmintonistov iz vseh naših skupin, tako klubskih kot osnovnošolskih. Tako smo tudi na sedežu kluba v Športnem centru Dolgi most imeli priložnost spoznati nekaj novih igralcev in bili nad njihovo badmintonsko predstavo navdušeni.

Vemo tudi, da marsikomu takšno tekmovanje močno pospeši bitje srca, smo pa prepričani, da so prav takšne izkušnje odlična popotnica za osebni razvoj in utrditev malih ljudi. Veseli smo, da ste se dogodka udeležili v velikem številu in se vam za vašo družbo zahvaljujemo.

Rezultate petkovega turnirja si lahko ogledate spodaj.

Konec maja se bo na osnovnih šolah končala dejavnost badminton šole, zato v mesecu juniju pripravljamo promocijsko akcijski mesec in sicer bo vadba v mesecu juniju na matični lokaciji Športnega centra Dolgi most za vse letošnje udeležence Badminton šole na osnovnih šolah BREZPLAČNA. Vadba pa bo moža v ponedeljki, sredah in petkih od 16. do 17. ure.

Za več informacij smo seveda dosegljivi tudi na 041 323 966 ter na info@badminton-ljubljana.si

Vabljeni!

več >>>

Kaja Stanković ponovno zlata

Torek, 26. april 2016

Letošnji 4. A+B turnir za lestvico BZS je tokrat potekal v organizaciji Badminton kluba Ljubljana. Poleg naših mladcev, sta se turnirja udeležila naša večkratna državna prvakinja Kaja Stanković in pa povratnik na članskih turnirjih, Tomaž Uršič.

Če je za prve veljalo, da je to turnir, namenjen uverturi in praksi pred mladinskimi državnimi prvenstvi, sta Kaja in Tomaž ciljala na najvišja mesta. 

Kaja Stanković se je z odlično igro oddolžila Emi Cizelj (BK Mirna) za poraz na letošnjem državnem prvenstvu in po dolgi odsotnosti z domačih turnirjev zopet stopila na najvišjo stopničko, kjer je po našem mnenju tudi njeno mesto. Hkrati je bil za Kajo to tudi pripravljalni turnir pred Evropskim prvenstvom, ki ta teden poteka v Franciji.

Tomaž pa je zaradi pomanjkanja točk na lestvici igral na B turnirju in več kot uspešno nastopal. Brez težal se je sprehodil do finala, kjer pa mu je stal nasproti Sebastjan Miklič iz Mirne. Kljub odlični igri je Tomaža v zaključnih minutah obeh setov malo zmanjkalo in zmage se je veselil Sebastjan. Kljub vsemu je drugo mesto odličen povratek po dolgi odsotnosti z badmintonskih igrišč.

Naj omenimo še našo najmlajšo udeleženko, Nike Brajkovič, ki se je v B turnirju več kot dostojno upirala precej starejšim nasprotnicam. V tekmi za drugo mesto je šele v napetem in do konca izenačenem tretjem setu, morala priznati premoč Evi Gruber. Nike čestitke za bronasto odličje, prvo v članski konkurenci.

Na spodnji povezavi najdete žreb in časovnico za sobotni AB turnir + turnir dvojic:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=019D0ACF-98B1-459E-908A-C360EF3DA9A8

 

 

več >>>

Na 3. turnirju Anja ter Jan zlata do 13 let, Nike bronasta do 17 let

Ponedeljek, 4. april 2016

V soboto je mariborski klub Branik organiziral tretjega v letošnji seriji turnirjev do 13 in 17 let. V svetlomodrem domovanju mariborskega Branika so se naši mladi spopadli s slovensko mladinsko konkurenco, ob čudovito sončnem dnevu, ki nas je dražil skozi sleherno stekleno površino dvorane, pa tudi nekoliko slabšo vidljivostjo. Kljub vsemu smo se domov vrnili z rezultati, ob katerih nam ne bo treba zardevati.

več >>>

Zavarovalnica Triglav, d.d.


 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Badminton klub Ljubljana