Friedrichshafen 2014

Petek, 6. junij 2014

IMG_5426.jpgPo lanskoletnem premoru smo letos pri BK Ljubljana obnovili že tradicionalno romanje v nemški Friedrichshafen, kjer smo na enem izmed najmočnejših evropskih mladinskih turnirjev dokazali, da se naše badmintonske veščine lahko postavijo ob bok tudi našim evropskim konkurentom.  V nadaljevanju sledi kratko poročilo naše Kame Saje, ki se je po najboljših močeh potrudila demonstrirati, da je pero res mogočnejše od loparja.

Naša dogodivščina se je začela malo pred eno, ko smo se eden za drugim zbrali pred našim klubom. Kljub dolgemu potovanju med katerim smo se smejali, hecali, brali, igrali igrice ali samo gledali skozi okno, smo uspešno prišli na cilj. Prva stvar, ki smo jo naredili ob prihodu je bila namestitev v telovadnici, kjer smo spali. Po kratkem nesporazumu glede ležišč smo se stuširali in uredili ter se odpravili jest. Okoli pol polnoči smo se po kratkem druženju z igralci iz Mirne odpravili spat.

Na veselo in vznemirljivo petkovo jutro smo se okoli desetih odpravili v prvo dvorano, kjer so igrali igralci kategorij U-11, U -13 in U -19. Tam smo se najprej usedli, pojedli zajtrk in pustili igralcem, da so se šli preobleči in ogreti. Problem se je začel, ko sta morala Kama in Matjaž v drugo dvorano za vsako partijo posebej. Po vsaki končani partiji se je začelo divjanje v prvo dvorano, kjer se je pokazalo, da so naši igralci žal dobili eden težji žreb, kot drugi. Jan je po nekoliko lažjem žrebu, kljub problemom z enim od igralcev, prišel iz skupine in tako v soboto odigral še igro osmine finala in četrt finala ter si z zmagami priboril nastop v nedeljskem polfinalu. Kljub težkemu žrebu so se ostali naši igralci z vso močjo upirali nasprotnikom. Žal je iz skupine prišla le Zoja, ki pa je na žalost izgubila v četrt IMG_5425.jpgfinalu. Žal naši igralci niso imeli sreče pri žrebu tudi pri dvojicah in tako, eden za drugim, izpadli. Na veliki dan polfinal in final , ki se je začel nekoliko prej smo se vsi odpravili podpirat Jana in ostale iz BK Mirna in BK Medvode, ki so prišli do polfinala. Jan je žal naletel na (premočnega) kasnejšega zmagovalca turnirja že v polfinalu, a se ga kljub temu ni prestrašil in se odrezal po svojih najboljših močeh. Tako pa smo se morali od Nemčije posloviti še pred finali, a kljub temu ujeli še nekaj tekem polfinalistov iz Mirne in Medvod za katere smo vsi složno navijali.

Čeprav nas letos večina ni imela posebnih večjih uspehov smo to izkušnjo vzeli za pozitivno ter se mirno odpravili proti domu. Moram reči, da je naš klub zdaj še bolj povezan, kot je bil in da se poleg med sabo zdaj bolje razumemo in družimo tudi z igralci iz Mirne in Medvod.

Mislim, da lahko v imenu vseh rečem, da smo veseli, optimistični in da se bomo zaradi tega vikenda v Nemčiji še bolj potrudili ter se še bolje pripravili na naslednjo sezono, predvsem pa maksimalno uspešno končali letošnjo!!!!!

Športni pozdrav,

Kama Saje

več >>>

Ekipa BK Ljubljana štirikrat zlata na državnem prvenstvu do 11 let

Torek, 20. maj 2014

V soboto 17. maja so naši najmlajši zablesteli v kungoški dvorani Hlade in si priborili nič manj, kot štiri zlata odličja ter postali državni prvaki v vseh kategorijah, z izjemo deških dvojic.

Zoja Novak je letošnjo sezono vseskozi dokazovala, da je v Sloveniji med deklicami u11 povsem brez konkurence. Kot prva nosilka je tako tudi to soboto suvereno stopila na igrišče in se brez izgubljenega seta sprehodila do najvišje stopničke med posameznicami. Anja Jordan je, kot druga nosilka, morala v polfinalu priznati premoč kasnejši finalistki Tini Pipan (BK Medvode) in osvojila končno tretje mesto.

Pri fantih pa je bil rezultat vse prej, kot vnaprej določen. Jan Babnik je sicer skozi vse leto strmo dvigoval tekmovalno formo in že nekajkrat nakazal, da bo boj za naslov državnega prvaka letos srdit. Z večnim tekmecem Matevžem Hermanom (BK Mirna) sta se letos že večkrat povsem izenačeno spopadla, a je bil izkupiček zmag do danes še nekoliko v prid Mirnčanu. Tokrat pa je Jan že v mešanih dvojicah, ki so otvorile letošnje DP pokazal, da je danes njegov dan. V tandemu z Zojo sta v polfinalu premagala mladega Hermana in soigralko Elo Šalehar ter nato osvojila še finale ter naslov državnih prvakov v mešanih dvojicah. Nato pa je prišel na vrsto finale posameznikov. Od polfinala nekoliko utrujeni Matevž Herman tokrat preprosto ni našel odgovora na močno in agresivno igro Jana Babnika, ki je igro povsem nadzoroval praktično že od prve točke naprej. Po podaljšani pavzi med prvim in drugim setom je na začetku drugega seta že kmalu postalo jasno, da Jan danes ne bo dopustil preobrata – močan tempo je do konca drugega seta le še stopnjeval in na koncu glasno proslavil svoj prvi naslov državnega prvaka.  

Nazadnje sta pri dekliških dvojicah naši Zoja in Anja povsem nadigrali konkurenco in brez izgubljenega seta osvojili naslov državnih prvakinj ter tako k zbirki pokalov sobotnega prvenstva dodali še četrtega.

Kaj lahko reče trener po takem dnevu? Najprej ne prav dosti, ker sedi na klopi ob igrišču in ostane brez besed. Moji borci so s svojo vztrajnostjo, borbenostjo in skokovitim napredkom presenetili tudi mene, predvsem pa, menim, tudi vse, ki so bili prisotni. Danes, ko so se strasti že nekoliko pomirile pa lahko rečem, da sem ponosen in neizmerno vesel. Veliko dela smo opravili letos in prav je, da lahko naš trud kronamo z zmagoslavjem ob osvojitvi najvišjih lovorik v tej kategoriji. Čeprav življenje diktira neizprosen tempo in je sestavljeno iz dolgih ur dela in truda ter vmes nekaj (pogosto) prekratkih trenutkov počitka, menim da lahko danes zasluženo malce posedimo ter uživamo v sadovih svojega dela. Potem pa zopet vstanemo in gremo dalje, ker jutri je nov dan.

In seveda nov trening.

Iskrene čestitke,

Shadow in ekipa BK Ljubljana

več >>>
Kaja Stanković

Kaja najboljša slovenka na Slovenia International 2014

Ponedeljek, 12. maj 2014

Na pravkar končanem največjem članskem mednarodnem turnirju v Sloveniji, FZ Forza Slovenia International, je bila naša državna prvakinja Kaja Stanković izmed slovenskih igralk najbolje uvrščena.

Preko kvalifikacij, kjer je najprej premagala rusinjo Olgo Rogovo in nato še domačinko Ano Marijo Šetina, se je uvrstila v glavni žreb, tam pa jo je v prvem kolu čakala Dorotea Sutara iz sosednje Hrvaške. Po izgubljenem prvem setu s 21:23 je Kaja nato z dobro igro dobila dobila naslednja dva z rezultatom 21:11 in 21:14.

V drugem kolu ji je nato nasproti stala osma nosilka turnirja Laura Sarosi iz Madžarske. Kaja se je madžarki dobro upirala, vendar ji je dolgotrajna bolezen v preteklih dveh mesecih pobrala preveč moči za dolgo turnirsko tekmovanje. Kljub vsemu je lahko Kaja s svojo igro in uvrstitvijo med šestnajst najboljših, v danih razmerah zadovoljna.

Sicer pa je med moškimi posamezniki zmagal Danec Flemming Quach, pri posameznicah pa Bolgarka Stefani Stoeva, ki se je zmage veselila tudi v ženskih parih, kjer sta bili s sesto Gabrielo nepremagljivi. Zmage v moških dvojicah sta se veselila Hrvata Zvonimir Đurkinjak in Zvonimir Hoelbling, v mešanih parih pa sta Danca Jeppe Ludvigsen in Mai Surrow v napetih treh setih le strla odpor žilavih Rusov Alexandra Zinchenka in Olgo Morozovo.

več >>>
Blaž Smrkolj na najvišji stopnici

Blaž Smrkolj zmagovalec 3. turnirja do 13 let

Torek, 29. april 2014

20140426_171643.jpgV soboto, 26.4. se je na igriščih Konex centra odvil še zadnji turnir pred državnim prvenstvom v kategoriji do 13 in 17 let.

V kategoriji do 17 let smo bili skopo zastopani, saj je naše barve branila le Kama Saje med dekleti, pri fantih pa smo bili brez predstavnika. Zato pa smo bili toliko bolj reprezentativni v mlajši kategoriji, kjer smo v večini disciplin posegli po najvišjih mestih, za najlepši zaključek pa je poskrbel naš mladi up Blaž Smrkolj.20140426_171759.jpg

20140426_171926.jpgBlaž se je do finala »sprehodil« povsem brez konkurence, v napetem finalu pa je ugnal večnega tekmeca Aneja Cizlja (BK Mirna), s katerim sta letos uprizorila že več lepih in razburljivih srečanj. Zmagoslavje zelene žogice so kronali še Jan Babnik ter (zopet) Blaž Smrkolj ter Zoja Novak in Nike Brajkovič, ki so v kategoriji dvojic osvojili srebrne kolajne. 

Poleg omenjenih so veliko znanja in pogumno držo na igrišču pokazali tudi ostali zeleni bojevniki: Cesar Ožbej ter Maj Poboljšaj – slednji je v tandemu z Gregorjem Aličem (BK Olimpija) osvojil bron med deškimi dvojicami.

Čestitamo!

več >>>

Zoja Novak brez konkurence na 9. mednarodnem turnirju Srebrne žogice

Torek, 22. april 2014

Na tradicionalnem, že 9. Mednarodnem turnirju Srebrne IMG_5217.jpgžogice, ki je ta vikend potekal v Lendavi, je naša Zoja Novak v konkurenci do 11 let deklasirala vse tekmice in brez izgubljenega seta osvojila zlato, Srebrno žogico.

V svoji predtekmovalni skupini je najprej nadigrala Justino Muchovo iz Češke in Yasmine Hamaza iz Italije. Nato pa v četrtfinalu Majo Koman iz Kungote, ki se ji je v prvem setu še najbolje upirala, pa nato v drugem povsem popustila. V polfinalnem dvoboju ji je nasproti stala Anđela Božić iz IMG_5216.jpgBosne in Hercegovine, ki se ji z rezultatom 21:9 in 21:9 prav tako ni uspela dostojno upirati. V zadnjem, finalnem dvoboju se je pomerila s srbkinjo Saro Lončar, katera pa tudi ni uspela preseči 10 točk v posameznem setu.

Zoja se je tako upravičeno veselila svoje zlate mednarodne lovorike.

Zoji vse čestitke!

več >>>
Lep sončen dan v Mirni

Naši igralci obetavno na državnem prvenstvu do 15 let

Ponedeljek, 31. marec 2014

Minulo sončno nedeljo so naši igralci opravljali še en zrelostni preizkus, ko so se na Mirnškem parketu kosali z najboljšimi v kategoriji U15 in kljub temu, da jih večina šele prvo leto igra v omenjeni kategoriji (ali pa so v tekočem letu celo še predstavniki U13) smo na izzive starejših igralcev več kot dostojno odgovorili. Predstavniki zelene žogice v Mirni so bili tokrat Kama Saje, Blaž Smrkolj in Nejc Jordan. Igrali so v vseh disciplinah.

Kama Saje se je brez težav zavihtela med osem najboljših, v četrtfinalu pa jo je čakala druga nosilka Petra Polanc (BK Medvode). Kljub temu, da je Kama doslej proti Petri imela nemalo težav, je tokrat prikazala povsem drug obraz. Odigrala je dva odlična, borbena in taktično dovršena seta med katerima je povsem enakovredno parirala kasnejši finalistki in vice-prvakinji iz Medvod. Pravzaprav ji je le nesrečno zgrešena »set« žogica na mreži, ki se ni hotela prevaliti na pravo stran preprečila, da bi se s Petro udarili še v tretjem nizu, kjer pa bi se nemara stvari lahko zasukale v povsem drugačno smer in Kami odprle pot do polfinala in s tem medalje. Ne glede na vse, naslednjič bomo zagrizli še močneje in uspeh bo garantiran.  Za konec dneva pa je Kama vseeno poskrbela, da domov nismo odšli le z lepimi vtisi, temveč tudi z nekaj žlahtne kovine: v tandemu z Mašo Doler (BK Mladost Lendava) sta osvojili tretje mesto med dekliškimi dvojicami ter se tako le povzpeli na zmagovalni oder letošnjega DP.

Blaž Smrkolj je, podobno kot Kama prikazal zavidljiv dvig forme in veščine, a morda kanček premalo poguma, v igri s kasnejšim zmagovalcem in nespornim favoritom prvenstva Domnom Laznikom (BK Mirna). Kljub temu, da je nasprotnik igro proti mlajšemu tekmecu začel nekoliko zaspano in nezainteresirano, je moral pri rezultatu 18:18 v prvem setu pošteno zagristi,  da se je izvlekel iz težav. Naš Blaž je igral odlično,a v ključnih trenutkih se je morda malce ustrašil zmage, ki je bila na trenutke povsem na dosegu roke. Tako je Blaž letošnje DP zaključil med osmerico najboljših, kar je res lep rezultat, čaka pa ga seveda konec sezone še glavni izziv: DP do 13 let.

Nejc Jordan je letos moral premoč priznati že v prvem kolu; v treh izenačenih setih je bil močnejši Tine Ivanič (BK Medvode). Zato pa sta z Blažem Smrkoljem prikazala nekaj lepih potez v igri dvojic, kjer sta se s solidno igro prebila med 8 najboljših, v četrtfinalu pa tesno izgubila proti Aneju Cizlju ter Mihi Arihu (oba BK Mirna), kjer se je morda pokazalo, da Blaž in Nejc za resno konkuriranje preživita malce premalo časa skupaj na igrišču. Toda nič ni izgubljeno; kot pravi že naslov – prikazali smo obetaven dvig veščine, ki nam  riše svetlo prihodnost.

Športni pozdrav,

Shadow in ekipa BK Ljubljana

več >>>

Zoja, Anja, Jan in Kama odlični na 3. turnirju do 11 in 15 let

Sreda, 19. marec 2014

20140315_183149.jpgTretji turnir do 11 in 15 let v tej sezoni je potekal v organizaciji mariborskega Branika. Tudi tokrat so se naši mladi »zmaji« odlično odrezali.

Zoja Novak je ponovno brez težav prišla do dvojne krone. Med posameznicami je v klubskem finalu premagala leto dni mlajšo Anjo Jordan, s katero sta potem osvojili zlato tudi v disciplini dekliških parov.

20140315_183258.jpgPri fantih je naš najboljši, Jan Babnik, upravičil vlogo enega izmed favoritov in v finalu šele po napetih treh setih moral priznati premoč rivalu iz Mirne, Herman Matevžu.

V kategoriji do 15 let se je najbolje odrezala Kama Saje, ki pa ji je v četrtfinalu zmanjkalo kanček športne sreče.

V neponovljivo razburljivi tekmi proti večni rivalki Katji Turinek iz Medvod je odločitev padla šele v podaljšku tretjega seta, in sicer je morala na koncu Kama z rezultatom 29:27 priznati zmago Katji. Kljub razočaranju ob porazu pa je lahko Kama zado20140315_183439.jpgvoljna z uspehom v ženskih dvojicah, kjer sta skupaj s prekmursko kolegico Mašo Doler v tekmi za tretje mesto premagali domačo navezo Bračič/Potočnik in osvojili bronasto medaljo.

Ostali naši matadorji Blaž, Nejc, Ožbej in Jan pa so se pogumno zoperstavili starejšim nasprotnikom in si naredili točkovno podlago za naslednjo sezono, ko bo to njihova prava starostna skupina.

Čestitke vsem!

več >>>

Kami zlato in srebro

Ponedeljek, 10. marec 2014

mirna u-15.jpgV okviru 5. A turnirja so v Mirni 22. februarja priredili tudi turnir do 15 let. V močni konkurenci je zmagala Petra Polanc iz Medvod, Kama Saje pa je na poti do srebra v treh težkih setih vrnila Katji Turinek za nedavni poraz na domačem Li-ningu.

 

bit open.jpgZadnji vikend pa je bil v Bitu poleg rekreativnega tudi turnir do 16 let. V okrnjeni konkurenci je Kama dobila nagrado, ki si jo je po mnogih letošnjih borbah proti močnejšim nasprotnicam nedvomno zaslužila. Brez stresnih trenutkov se je povzpela na najvišjo stopnico.

Čestitke Kami!

 


 

več >>>

Primož, Kim in Peter najboljši na prvenstvu Univerze v Ljubljani

Petek, 28. februar 2014

Badminton 26.2 (70).jpgV sredo, 26. marca je v ŠC Dolgi most, v organizaciji Badminton kluba Ljubljana, potekalo letošnje Univerzitetno prvenstvo v badmintonu. Prvenstva se je udeležilo 22 moških in 8 ženskih predstavnic.

Predstavniki Badminton kluba Ljubljana so bili ponovno najuspešnejši, saj so osvojili vsa prva mesta.Badminton 26.2 (53).jpg

Med tekmovalci  se je zmage veselil naš Primož Flis, ki je v finalu v dveh setih premagal Urbana Turka. Skupaj s klubskim tovarišem Petrom Semetom pa sta se veselila tudi zmage med moškimi dvojicami.

Pri dekletihBadminton 26.2 (59).jpg pa je bila nepremagljiva Kim Novak, sicer tretja z letošnjega članskega državnega prvenstva.

Uspeh BKL-jevcev je s tretjim mestom med rekreativci dopolnil Luka Pelc.

Čestitamo!

več >>>

Kajin dan na Prešernovem mladinskem Li-Ning turnirju

Ponedeljek, 10. februar 2014

V čast naše nove članske državne prvakinje med posameznicami, Kaje Stanković, je potekal Prešernov mladinski Li-Ning turnir, sicer že 6. v letošnji sezoni. Kaja je bila svečana gostja turnirja in je najboljšim v posameznih kategorijah podelila odličja, se z vsemi ki so to želeli fotografirala ter razrezala svojo torto s katero smo se nato vsi posladkali.

IMG_7233.jpgŠe enkrat čestitke Kaji za osvojen naslov najboljše igralke na letošnjem državnem prvenstvu.

Prav tako vse čestitke tudi Kim Novak, ki je z odličnimi igrami na državnem prvenstvu osvojila bronasto odličje.

Na igrišču pa so tudi  tokrat boji potekali v vseh starostnih kategorijah in z veseljem lahko povemo, da se kvaliteta igranja na teh turnirjih vseskozi dviguje, dvoboji med rivali pa so postali že kar tradicionalni in iz turnirja v turnir bolj napeti.

Neredko se zdi, da potekajo na življenje in smrt. Temu primerni so seveda potem tudi obrazi. Od žalostnih in jokavih do prešerno nasmejanih in presrečnih.

Ampak to je šport, enkrat zgubiš, drugič zmagaš, In kaj je lepšega kot na igrišču preizkušati svoje fizične in psihične sposobnosti, ki jih nato lahko v življenju s pridom uporabljaš.

slika 114.jpgV najmlajši  kategoriji se je zmage pri fantih veselil Maj Babnik pred Rubin Domnom in Motore Najem. Pri dekletih v isti kategoriji pa je že petič v tej sezoni zmagala Anja Jordan. Druga je bila vse boljša Kajnc Daša.

V kategoriji fantov do 12 let, se je Herman Matevž oddolžil Babnik Janu za poraz na zadnjem turnirju. V izjemno napetem in izenačenem finalu, kjer so bili pri enem in drugem živci napeti kot struna in so čustva prihajala na plan, je Matevž z rezultatom 12:21, 23:21 in 21:19 odločil dvoboj v svojo korist.

Tudi pri dekletih smo videli pravi vojni finale, s še več čustvenih vložkov in prav tako izenačenimi tremi seti. Na koncu se je ob navdušenem ploskanju navijačev zmage veselila Novak Zoja, pred Nike Brajkovič in Prijon Lano.

slika 106.jpgV kategoriji do 14 let Anej Cizelj ni podlegel pritisku favorita in v finalu, sicer precej tesno,  premagal Blaža Smrkolja. Tudi za Aneja je bila to že peta zmaga v tej sezoni. Za malo presenečenje je s tretjim mestom poskrbel Maj Poboljšaj, ki je malem finalu premagal, na koncu že povsem izmučenega, Nejca Jordana. Pri dekletih je v odsotnosti nekaterih tekmovalk, zlato osvojila Nina Vrankar.

Jure Kirn pa je v kategoriji do 18 let, osvojil že svojo šesto turnirsko zmago in ima toko v letošnji turnirski sezoni sto odstotni izkupiček. Za drugo mesto so se tokrat borili kar trije tekmovalci z istim izkupičkom zmag. Po točkah najsrečnejši  je bil Božič Janez, ki je tako osvojil drugo mesto, tretjega pa se je veselil Sagadin Domen.

Pri dekletih smo videli tradicionalni finale med Katjo Turinek in Kamo Saje. Tekma je bila ponovno napeta in je v izogib nesporazumom zahtevala sodnika. Na koncu se je novega uspeha veselila Katja. Tretje mesto pa je osvojila Ule Eva.

Čestitke vsem nastopajočim in lepo vabljeni 8. Marca na Turnir Ljubljana Open, ki bo štel za Li-Ningovo mladinsko jakostno lestvico.

Lestvica mladinske Li-Ning lige

več >>>

Zavarovalnica Triglav, d.d.


 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Badminton klub Ljubljana