Foto: Naši najmlajši štirikratni državni prvaki do 11 let

Foto: Enkrat zlati in trikrat bronasti na letošnjem državnem prvenstvu

LI-NING badminton oprema

 

 

 

 

 

 

 

Kami zlato in srebro

Monday, 10 March 2014

mirna u-15.jpgV okviru 5. A turnirja so v Mirni 22. februarja priredili tudi turnir do 15 let. V močni konkurenci je zmagala Petra Polanc iz Medvod, Kama Saje pa je na poti do srebra v treh težkih setih vrnila Katji Turinek za nedavni poraz na domačem Li-ningu.

 

bit open.jpgZadnji vikend pa je bil v Bitu poleg rekreativnega tudi turnir do 16 let. V okrnjeni konkurenci je Kama dobila nagrado, ki si jo je po mnogih letošnjih borbah proti močnejšim nasprotnicam nedvomno zaslužila. Brez stresnih trenutkov se je povzpela na najvišjo stopnico.

Čestitke Kami!

 


 

Read more

Primož, Kim in Peter najboljši na prvenstvu Univerze v Ljubljani

Friday, 28 February 2014

Badminton 26.2 (70).jpgV sredo, 26. marca je v ŠC Dolgi most, v organizaciji Badminton kluba Ljubljana, potekalo letošnje Univerzitetno prvenstvo v badmintonu. Prvenstva se je udeležilo 22 moških in 8 ženskih predstavnic.

Predstavniki Badminton kluba Ljubljana so bili ponovno najuspešnejši, saj so osvojili vsa prva mesta.Badminton 26.2 (53).jpg

Med tekmovalci  se je zmage veselil naš Primož Flis, ki je v finalu v dveh setih premagal Urbana Turka. Skupaj s klubskim tovarišem Petrom Semetom pa sta se veselila tudi zmage med moškimi dvojicami.

Pri dekletihBadminton 26.2 (59).jpg pa je bila nepremagljiva Kim Novak, sicer tretja z letošnjega članskega državnega prvenstva.

Uspeh BKL-jevcev je s tretjim mestom med rekreativci dopolnil Luka Pelc.

Čestitamo!

Read more

Kajin dan na Prešernovem mladinskem Li-Ning turnirju

Monday, 10 February 2014

V čast naše nove članske državne prvakinje med posameznicami, Kaje Stanković, je potekal Prešernov mladinski Li-Ning turnir, sicer že 6. v letošnji sezoni. Kaja je bila svečana gostja turnirja in je najboljšim v posameznih kategorijah podelila odličja, se z vsemi ki so to želeli fotografirala ter razrezala svojo torto s katero smo se nato vsi posladkali.

IMG_7233.jpgŠe enkrat čestitke Kaji za osvojen naslov najboljše igralke na letošnjem državnem prvenstvu.

Prav tako vse čestitke tudi Kim Novak, ki je z odličnimi igrami na državnem prvenstvu osvojila bronasto odličje.

Na igrišču pa so tudi  tokrat boji potekali v vseh starostnih kategorijah in z veseljem lahko povemo, da se kvaliteta igranja na teh turnirjih vseskozi dviguje, dvoboji med rivali pa so postali že kar tradicionalni in iz turnirja v turnir bolj napeti.

Neredko se zdi, da potekajo na življenje in smrt. Temu primerni so seveda potem tudi obrazi. Od žalostnih in jokavih do prešerno nasmejanih in presrečnih.

Ampak to je šport, enkrat zgubiš, drugič zmagaš, In kaj je lepšega kot na igrišču preizkušati svoje fizične in psihične sposobnosti, ki jih nato lahko v življenju s pridom uporabljaš.

slika 114.jpgV najmlajši  kategoriji se je zmage pri fantih veselil Maj Babnik pred Rubin Domnom in Motore Najem. Pri dekletih v isti kategoriji pa je že petič v tej sezoni zmagala Anja Jordan. Druga je bila vse boljša Kajnc Daša.

V kategoriji fantov do 12 let, se je Herman Matevž oddolžil Babnik Janu za poraz na zadnjem turnirju. V izjemno napetem in izenačenem finalu, kjer so bili pri enem in drugem živci napeti kot struna in so čustva prihajala na plan, je Matevž z rezultatom 12:21, 23:21 in 21:19 odločil dvoboj v svojo korist.

Tudi pri dekletih smo videli pravi vojni finale, s še več čustvenih vložkov in prav tako izenačenimi tremi seti. Na koncu se je ob navdušenem ploskanju navijačev zmage veselila Novak Zoja, pred Nike Brajkovič in Prijon Lano.

slika 106.jpgV kategoriji do 14 let Anej Cizelj ni podlegel pritisku favorita in v finalu, sicer precej tesno,  premagal Blaža Smrkolja. Tudi za Aneja je bila to že peta zmaga v tej sezoni. Za malo presenečenje je s tretjim mestom poskrbel Maj Poboljšaj, ki je malem finalu premagal, na koncu že povsem izmučenega, Nejca Jordana. Pri dekletih je v odsotnosti nekaterih tekmovalk, zlato osvojila Nina Vrankar.

Jure Kirn pa je v kategoriji do 18 let, osvojil že svojo šesto turnirsko zmago in ima toko v letošnji turnirski sezoni sto odstotni izkupiček. Za drugo mesto so se tokrat borili kar trije tekmovalci z istim izkupičkom zmag. Po točkah najsrečnejši  je bil Božič Janez, ki je tako osvojil drugo mesto, tretjega pa se je veselil Sagadin Domen.

Pri dekletih smo videli tradicionalni finale med Katjo Turinek in Kamo Saje. Tekma je bila ponovno napeta in je v izogib nesporazumom zahtevala sodnika. Na koncu se je novega uspeha veselila Katja. Tretje mesto pa je osvojila Ule Eva.

Čestitke vsem nastopajočim in lepo vabljeni 8. Marca na Turnir Ljubljana Open, ki bo štel za Li-Ningovo mladinsko jakostno lestvico.

Lestvica mladinske Li-Ning lige

Read more

Prešernov rekreativni Li-Ning turnir

Monday, 10 February 2014

Na praznični Prešernov dan, je v ŠC Dolgi most potekal Prešernov rekreativni Li-Ning turnir, sicer že šesti po vrsti v tej sezoni.slika 145.jpgMed posamezniki A skupine, Grega Valančič ponovno premočan za vse nasprotnike. Po hudem boju je v napetih treh setih strl odpor žilavega Mitjo Bajžlja. Tretje mesto je prav tako v napetih treh setih na koncu osvojil Klemen Milovanovič.

V B grupi se je brez izgubljenega seta zmage veselil Gregor Balon, pred Erikom Zalokarjem.  Boj za tretje mesto pa je bil krut, saj so kar trije tekmovalci osvojili po dve zmagi in tako so na koncu odločale točke. Najsrečnejši in s tem tretji na stopničkah, je bil že v svojem krstnem nastopu Jan Podobnik, ki je tako osvojil prvo rekreativno medaljo za Badminton klub Ivančna Gorica.

Pri dekletih se je suvereno in brez težav z zlatom okitila Vanja Mlejnik, pred Anjo Mesarič in Zorc Karmen.

Vanja je bila prva z Majo Plešec tudi v ženskih dvojicah, pred Ireno Avsenik in Mikulič Anito na drugem Mesti ter Nušo Pavlovič in Leo Josipović na tretjem mestu.

V moških dvojicah A grupi je nastopilo deset dvojic. Najboljša izmed vseh pa sta bila tokrat Jaka Šušteršič in Gašper Zupančič. ki sta v tesnih dveh setih, z rezultatom 23:21 in 21:18 premagala glubska tovariša Horvat Andreja in Tilna Zalarja. Tretja sta bila dvojica Korenčič / Albrecht.

V B drupi pa sta se zmage veselila Vovko Sebastjan in Hude Andrej, ki sta bila v finalu boljša od bratov Šinkovec. Na najnižjo stopničko sta stopila Rok Struna in Natan Maksimovič.

slika 128.jpgTudi mešani pari so prinesli veliko napetih tekem. V A drupi sta morala šele po napetih treh setih Vanja Mlejnik in Tine Albrecht priznati premoč vse boljšima mixistoma Maji Plešec in Mitji Bajžlju. Tretja sta bila Irena Avsenik in Gregor Novak.

V B grupi pa se je zmage ponovno veselil Sebastjan Vovko, tokrat s partnerico Mesarič Anjo, pred drugo uvrščenima Nušo Pavlovič in Stjelja Lukom, ter Josipović Leo in Balon Gregorjem na tretjem mestu.

photo.JPGKot se za Prešernov dan spodobi, smo podelili tudi nagrado za najlepši verz, ki ga je spesnila Maja Plešec.  

Čestitke vsem udeležencem in dobitnikom medalj.

Vabljeni zopet čez mesec dni, točneje na dan žena, ko bo v ŠC Dolgi most potekal tradicionalni Ljubljana Open 2014.

Lestvica rekreativne Li-Ning lige

Read more

Kaja Stanković državna članska prvakinja, igralci BK Ljubljana še trikrat bronasti

Monday, 3 February 2014

IMG_2948.jpgPrvi vikend v februarju je, kot vsako leto zaznamovalo državno člansko prvenstvo republike Slovenije. Tokrat je bil bržkone najpomembnejši domači turnir v organizaciji BK Medvode, kar nam je letos hvaležno prihranilo precej težav pri logistiki potovanj v neprijaznem zimskem vremenu. V dveh tekmovalnih dneh so loparje prekrižali najboljši slovenski igralci badmintona, med njih pa nedvomno sodi tudi naša »A zasedba«, ki je letos poskrbela, da nam bo Medvoška dvorana še dolgo ostala v lepem spominu.

Sobotni tekmovalni dan se je za BK Ljubljana začel z mešanimi občutki, saj je naš prvi lopar Primož Flis tekmovanje nepričakovano zaključil že v prvem kolu. Oslabljen od lažje bolezni, ki jo preboleva, je igral povsem brez energije in ni uspel najti pravega tekmovalnega ritma. Malce boleč poraz pa je nekoliko ublažila solidna predstava v konkurenci mešanih dvojic, kjer sta s Kajo brez težav odpravila nasprotnike, ki so jima stali na poti do polfinala in s tem uvrstitve na zmagovalni oder. V nedeljo sta v paru tekmovanje zaključila na tretjem mestu in osvojila prvo kolajno za BK Ljubljana na letošnjem DP.

IMG_2944.jpgPovsem druga pesem pa je bila tekmovalna forma pri naših puncah. Kim in Kaja sta v singlu prikazali vrhunsko igro in si priigrali nastop v nedeljskem polfinalu. Kaja je, kot prva nosilka turnirja, po pričakovanjih brez težav odpravila sobotne tekmice, Kim pa je imela nekoliko več težav, saj je, nepostavljena, morala najprej odigrati še kvalifikacije. Nazadnje se je v četrtfinalu pomerila z domačinko Ano Marijo Šetina ter v pravcati drami v treh dejanjih (setih op.prev.) najprej tehnično, na koncu pa še psihološko nadigrala tekmico ter si tako priigrala prvo kolajno z državnih prvenstev, v singlu, v karieri. V dvojicah pa sta naši punci naleteli na visoko oviro že v četrtfinalu. Mirnčanki Jerca Bajuk ter Ema Cizelj, ki sta jih Kim in Kaja srečali in premagali že v finalu zadnjega A turnirja, teden pred DP, sta tokrat odigrali več kot odlično in resno ogrozili napredovanje naših punc v tako željen nedeljski polfinale. Vsak par je odigral po en zelo dober set za rezultat 1:1, v tretjem pa sta imeli Mirnčanki že dve zaključni žogi za zmago pri 20:18 toda z močno koncentracijo, natančno igro in, roko na srce, tudi ščepcem športne sreče sta naši dekleti uspeli zmago, ki sta jo tekmici že držali, iztrgati iz rok. Sobota se je zaključila uspešno.

Nedelja je prinesla naelektreno vzdušje. Toda, kot že sobota, se je tudi nedelja za BK Ljubljana začela z grenkim priokusom. Kaja in Kim sta se v borbi za finale pomerili s Katarino Beton (ŠRD Konex) ter Ano Marijo Šetina (BK Medvode). Naši dekleti sta skozi cel turnir stopnjevali tekmovalno formo in ravno polfinalu sta odigrali najbolje; res lepa in ubrana igra dvojic pa se je žal zaključila za nas neugodno, saj sta Kim in Kaja pri ugodnem rezultatu 18:14, v tretjem setu, izkusili usoden padec koncentracije in dovolili tekmicama, da sta s šestimi zaporednimi točkami prišle do zaključne žoge za zmago. Potem sta si naši punci uspeli priboriti še eno točko, pri 19:20 pa je previsok servis botroval porazu in nasprotnici sta z močnim smashom na mreži zaključili tekmo ter zapečatili naše upe za finale. Toda tako gre to v športu: sreča je muhasto dekle, danes se ti nasmiha, jutri obrne hrbet.

Najboljša pot pa vedno vodi naprej in tako je bilo tudi tokrat: sledila sta namreč oba ženska »singl« polfinala. Kim je igrala proti Kungočanki Tini Kodrič, Kaja pa proti mladi Lii Šalehar, ki je prejšnji dan presenetila izkušeno Nino Kotar (BK Bit). Kaja je začela nekoliko nervozno, a je brez težav ugnala najprej svojo tremo, nato pa še nasprotnico, suvereno, v dveh setih. Kim se je Tini Kodrič zoperstavila s svojo značilno tehnično navdahnjeno igro in povsem enakovredno parirala dokler ji ni, v končnici obeh setov, pošla moč in je morala priznati poraz. Dobili smo finalistki: Kaja Stanković ter Tina Kodrič (BK Kungota).

IMG_2961.jpgKaj povedati o finalu? Kdor tekme ni videl, mu je lahko iskreno žal. Dekleti sta v tekmi, ki je bila povsem izenačena do zadnje točke tretjega, prikazali igro, lahko zatrdimo: »na nož«. Hitre izmenjave močnih in hitrih dolgih udarcev, srdita borba za prevlado v zadnjem delu igrišča ter eskplozivni starti na mrežo, kjer sta druga drugo zvračali z visoko prijetimi porinjenimi žogami ter vrhunsko odigranimi »vrtinčenimi« kratkimi udarci. Borba za sleherni centimeter zadnjega dela igrišča je na koncu odločila o zmagovalki. Prvi set je nekoliko preveč lahko dobila naša prva igralka, a je bilo razvidno, da Kodričeva še ni rekla zadnje besede. V drugem setu se je Kungočanka zbrala in pokazala povsem drugačen obraz. Ob močni podpori s tribun je uspela Kajo z močnimi, obenem pa kirurško natančnimi, dolgimi udarci poriniti povsem na zadnjo črto in jo tako dobila v železen primež iz katerega se Kaja, kljub nekaterim naravnost neverjetnim obrambnim potezam, ni uspela izviti vse do konca seta, ki je tako pripadel Tini. Vsaka torej po en set. Tretji set pa je bil sprinterska vzdržljivostna preizkušnja, borba železnih živcev ter premikanja meja fizičnih zmogljivosti - razbeljena peklenska peč, v kakršnih se kalijo prvaki. Bok ob boku sta dekleti »grizli« žogo vse do rezultata 18:18, nato pa odigrali še štiri maratonske točke, ki so (vsaj meni ob igrišču se je tako zdelo) trajale celo večnost. Toda od teh štirih točk je Kaja le eno dovolila Tini Kodrič, ostale tri pa osvojila zase in zopet je set odločila prevlada v zadnjem delu igrišča, saj je Kaja zadnji dve točki žogo udarila povsem na tekmičino zadnjo črto. Kungočanka je žogo le pospremila s pogledom in slavje se je lahko začelo. Kaja si je, z neverjetno predstavo zbranosti, vzdržljivosti ter neupogljive volje priigrala svoj prvi naslov državne članske prvakinje. Prvi naslov pač vedno zasede prav posebno mesto, tako v igralčevem srcu, kot tudi »vitrini« in Kajinega se bom, sedeč na trenerski klopi, tako blizu, a vseeno nepremostljivo daleč od igrišča, vedno s ponosom spominjal tudi jaz.

Iskrene čestitke,

Shadow in ekipa BK Ljubljana

Read more

Zoja in Blaž najboljša "mixista" na 2. turnirju do 13 let

Tuesday, 28 January 2014

V nedeljo, 26. januarja, so naši mladi igralci brusili pete na parketu dobre stare dvorane Krim, kjer so svoj čas potekala vsa državna prvenstva in kopica ostalih turnirjev, danes pa se pernata karavana tam bolj poredko spopade. Maratonski turnir kategorij u13 ter u19, v organizaciji BK Olimpija, je trajal kar 12 ur, a je vseeno minil v odličnem vzdušju.

Pečat uspešnosti pa je tokrat vsekakor pustila tudi mlada generacija igralcev BK Ljubljana, ki je tudi tokrat segla po najvišjih mestih. V kategoriji mešanih dvojic sta naša Zoja Novak ter Blaž Smrkolj zlahka opravila s konkurenco ter osvojila zlato. Blaž Smrkolj je v polfinalu naletel na kasnejšega zmagovalca Aneja Cizlja (BK Mirna) in moral znova priznati premoč, a se je nato krasno odrezal v boju za tretje mesto in se okitil še z bronom v kategoriji posamezno. Tudi ostali naši »mladinci« so igrali dostojno in prikazali obetavno formo: Simon Bambič ter Maj Poboljšaj sta se prebila izven skupine ter boj končala med najboljšo osmerico. Enako uvrstitev je dosegla tudi Zoja, ki pa ji je le za las ušla uvrstitev v polfinale.

V kategoriji do 19 let smo bili tokrat zastopani v bolj skromnem številu: Gal Jurca ter Jure Kirn sta zasedla 20. ter 18. mesto. Pri dekletih pa je Kama Saje, z borbeno in kvalitetno igro, v boju proti starejšim tekmicam zasedla končno 13. mesto.

Čestitamo,

ekipa BK Ljubljana

Read more

Odlično obiskan januarski Li-Ning turnir

Tuesday, 21 January 2014

V soboto, 18. januarja je smo v ŠC Dolgi most uspešno izvedli že 5. turnir mladinske in rekreativne lige v tej sezoni. Z izjemo nekaterih skupin v mladinski kategoriji, je bila udeležba odlična, boji napeti in zmagovalci presenetljivi.

Pa pojdimo po vrsti. Kot običajno smo turnirski dan začeli z mladinskimi kategorijami. Med najmlajšimi sta vlogo favoritov upravičila Anja Jordan in Maj Babnik, ki sta se povzpela na najvišji stopnički. V kategoriji do dvanajst let je Jan Babnik presenetil trenutno vodilnega Matevža Hermana in se veselil zaslužene zmage. Pri dekletih pa je Zoja Novak z izjemo izgubljenega niza proti vse boljši Lani Prijon brez težav ponovno prišla do zmage.

V okrnjeni zasedbi  -  v Bit-u je potekal tudi 2. Turnir do 15 let – se je svoje prve zmage v kategoriji do U14 veselil Ožbej Cesar, pred Savnik Svitom in Božič Simonom. Pri dekletih pa je vse boljša Lana Purkart premagala Vrankar Nino in tako ponosno stopila na najvišjo stopničko.

V najstarejši kategoriji , kategoriji do 18 let, je ponovno suvereno in brez izgubljenega niza slavil Jure Kirn. Stopničko nižje se je uvrstil Gal Jurca, družbo na zmagovalnem odru pa jima je delal še Božič Janez. Pri dekleti je tokrat v odsotnosti nekaterih favoritk zmago osvojila Kaja Kavčič pred Jero Nemanič.

V drugem sklopu Li-Ning turnirja so se pomerili rekreativci, ki so z odlično udeležbo pripomogli, da so se odigrale vse discipline v A,B in pri moških posamezno celo v C kategoriji.

V mešanih parih A skupine sta dvojica Korenčič/Mlejnik po treh seti v finalu vendarle strla odpor vse boljšega mešanega para Bajželj/Plešec.  Boj za prvo mesto na končni lestvici se je tako še bolj razplamtel. V B grupi sta šele po štetju točk do prvega mesta prišla Žužek/Skender. Z enakim številom zmag sta jima sledila dvojici Marković/Lončarić in Kreft/Vidič.

V moških dvojicah je na najvišji stopnički zopet stal Korenčič, tokrat s partnerjem Albrechtom. V finalu sta bila ponovno v treh setih boljša od že drugič drugega Bajžlja in Valančiča. Tretje mesto pa je pripadlo dvojici Krkač/Cunder. V B grupi sta suvereno in brez izgubljenega niza slavila Bregar/Tomazin, pred Žužek/Psaltirov in dvojico Balon/Božič. Pri dekletih pa sta za presenečenje na zmagovalnem odru pripravili Jeralič/Miklavčič, ki sta že na svojem prvem turnirju prišli do najžlahtnejšega odličja. V finalu sta v napetih treh setih premagali dvojico Mlejnik/Krtić. Tretji sta bili Avsenik/Miklulič.

Med posameznicami je suvereno in brez izgubljenega niza slavila Mlejnik Vanja, pred Majo Mujkič in Anjo Mesarič. Je bil pa zato boj med posamezniki toliko bolj napet.

V najmočnejši, A skupini, je povratnik med rekreativci, Grega Valančič po dolgem postu zopet prišel do zmage. V finalu je premagal na koncu precej izmučenega Nejca Vernika. Mali finale je z zmago nad Tonijem Hotkom dobil Miha Novak. V B grupi je odločitev o zmagovalci padla šele v tretjem setu, ki ga je v svojo korist dobil Bregar Uroš. Drugo mesto je pripadlo Janezu Božiču, tretje pa Tomazin Igorju. V skupini plastičarjev (C grupa) pa je zlato osvojil Javornik Uroš, srebro je pripadlo Grašič Milanu in bron Praznik Adrijanu.

Točkovanje v Li-Ning ligi se tako preveša v drugo polovico in že se kažejo obrisi, kdo bo v prihajajočih turnirjih tarča napadov zasledovalcev, žejnih prevzema vodstva na končni Li-Ning jakostni lestvici.

Vse čestitke vsem nastopajočim, še posebej vsem dobitnikom odličij, za odlično udeležbo in prikazano igro. Naslednji Li-Ningov celodnevni turnirski dogodek bo potekal na Prešernov dan, 8. februarja, na katerega ste seveda vljudno vabljeni v velikem številu.

Read more

Zoja, Anja in Jan odlični na 2. turnirju do 11 let

Monday, 13 January 2014

image 04.jpegimage 02.jpegNaši tekmovalci so to soboto v Mirni priredili pravi pravcati desant na zmagovalni oder. Po odličnem razigravanju znotraj skupin so se prav vsi naši mladi igralci prebili naprej med najboljših osem, kar trije pa nadaljevali vse do kolajn.

Zoja Novak, ki so jo v poročilu na strani BZS označili za »prvo ime turnirja« je osvojila zlato tako med posameznicami, kot tudi v mešanih parih, v tandemu z Janom Babnikom. Slednji je po napetem finalu nazadnje moral priznati premoč prvo postavljenemu domačinu Hermanu ter zasedel odlično drugo mesto med posamezniki. Zoja in Jan sta tako skupaj za BK Ljubljana priborila kar 3 kolajne: 2 zlati ter eno srebrno. Toda to še ni vse:  Anja Jordan si je tokrat z odlično igro priborila finale, ki je bil tokrat zato povsem »zeleno« obarvan (pomerila se je namreč z našo Zojo) ter tako našo dnevno bilanco dopolnila še s srebrom med posameznicami.

Svoje tekmovalne začetke v kategoriji do 11 let pa uimage 02.jpegspešno opravlja tudi mlajši od bratov Babnik, Maj, ki je tokrat v skupini lepo odigral dvoboje ter si priboril uvrstitev med 8 najboljših.

Vsem mojim varovancem iskreno čestitam,

Shadow

 

 

 


 

Read more

Kim in Kaja zlati na četrtem A turnirju

Monday, 13 January 2014

Po odlični predstavi naših mladih v kategoriji »do 50 kubikov«, so se v soboto na Mirnškem parketu zasukali še člani in članice. Potekal je četrti letošnji A turnir za pare in mešane pareimage 05.jpeg.

image 06.jpegV kategoriji ženskih dvojic  sta naši najboljši igralki Kaja Stanković ter Kim Novak več kot suvereno nastopili, si zlahka priigrali finale ter naposled v finalnem obračunu brez večjih težav ugnali domačinki Jerco Bajuk ter Emo Cizelj. Naši dekleti sta se tako povzpeli na najvišjo stopničko ter z zlato kolajno napovedali odlično formo tudi na prihajajočem državnem prvenstvu, v začetku februarja.

Kaja pa je igrala tudi v kategoriji mešanih parov. V navezi s Primožem Flisom sta turnir odlično začela, nato pa je Primoža nekoliko upočasnila poškodba roke, ki jo je pridelal konec minulega tedna. Tako sta morala priznati premoč najprej kasnejšima finalistoma Mitji Šemrovu ter Jerci Bajuk (oba BK Mirna), nato pa še tesno (podaljšek v tretjem setu) izgubila v bitki za tretje mesto z dvojico Turk/Beton. Kljub vsemu sta na trenutke prikazala odlično igro, čeravno stabilnost v igri tokrat še ni bila na nivoju, potrebnem za naskok na najvišja mesta. 

Čestitamo!


 

Read more
Kaja Stanković na najvišji stopnički

Kaja Stanković tretjič zapored najboljša na A turnirju

Tuesday, 17 December 2013

Kaja Stankovič 1. mesto.jpgNaša najboljša predstavnica tudi po prehodu v člansko konkurenco nadaljuje z odličnimi predstavami.

Nedeljski, 3. A turnir v sezoni, je ponovno končala na najvišji stopnički in tako v svojo korist odločila vse tri letošnje turnirje. Tudi tokrat je bila brez konkurence in se prvega mesta veselila brez izgubljenega niza.

Bravo Kaja!

Read more
V Badminton klubu Ljubljana smo “na polno štartali” novo badmintonsko sezono. Treningi... Read more
Ko nastopi avgust, v Badminton klubu Ljubljana tradicionalno polnimo pljuča z morskim zrakom na... Read more

ŠC Dolgi most