Foto: Naši najmlajši štirikratni državni prvaki do 11 let

Foto: Enkrat zlati in trikrat bronasti na letošnjem državnem prvenstvu

LI-NING badminton oprema

 

 

 

 

 

 

 

Kim in Kaja zlati na četrtem A turnirju

Monday, 13 January 2014

Po odlični predstavi naših mladih v kategoriji »do 50 kubikov«, so se v soboto na Mirnškem parketu zasukali še člani in članice. Potekal je četrti letošnji A turnir za pare in mešane pareimage 05.jpeg.

image 06.jpegV kategoriji ženskih dvojic  sta naši najboljši igralki Kaja Stanković ter Kim Novak več kot suvereno nastopili, si zlahka priigrali finale ter naposled v finalnem obračunu brez večjih težav ugnali domačinki Jerco Bajuk ter Emo Cizelj. Naši dekleti sta se tako povzpeli na najvišjo stopničko ter z zlato kolajno napovedali odlično formo tudi na prihajajočem državnem prvenstvu, v začetku februarja.

Kaja pa je igrala tudi v kategoriji mešanih parov. V navezi s Primožem Flisom sta turnir odlično začela, nato pa je Primoža nekoliko upočasnila poškodba roke, ki jo je pridelal konec minulega tedna. Tako sta morala priznati premoč najprej kasnejšima finalistoma Mitji Šemrovu ter Jerci Bajuk (oba BK Mirna), nato pa še tesno (podaljšek v tretjem setu) izgubila v bitki za tretje mesto z dvojico Turk/Beton. Kljub vsemu sta na trenutke prikazala odlično igro, čeravno stabilnost v igri tokrat še ni bila na nivoju, potrebnem za naskok na najvišja mesta. 

Čestitamo!


 

Gallery

Kim in Kaja zlati na četrtem A turnirju
V Badminton klubu Ljubljana smo “na polno štartali” novo badmintonsko sezono. Treningi... Read more
Ko nastopi avgust, v Badminton klubu Ljubljana tradicionalno polnimo pljuča z morskim zrakom na... Read more

ŠC Dolgi most