Foto: Naši najmlajši štirikratni državni prvaki do 11 let

Foto: Enkrat zlati in trikrat bronasti na letošnjem državnem prvenstvu

LI-NING badminton oprema

 

 

 

 

 

 

 

4. turnir rekreativne LI-NING lige

Wednesday, 28 November 2012

V soboto, 24.11.2012, se je v Športnem centru Dolgi most igral že četrti letošnji turnir Li-Ning Lige. Prestižno nagrado, absolutnega zmagovalca turnirja, Li-Ning Cup, si je zasluženo priborila Klaudia Kkr, ki je zmagala v prav vseh kategorijah!

V kategoriji moških posamezno se je tretje letošnje zmage v prav toloko nastopih veselil Samo Lipušček (36 točk). Odlično drugo mesto je osvojil veteran Miha Šepec (16) in pred vrhuncem sezone vrgel rokavico mlajšim kolegom. Končno tretje meto je po izenačenem boju z Miho Novakom(64) osvojil Matjaž Krkač (66) in si tako priboril (začasno) vodstvo na skupni lestvici Dolgi most Lige. V nadvse izenačenem boju za skupno zmago le točko zaostaja Urban Cunder (65), ki je po porazu proti Mitja Bajželj (21) osvojil šesto mesto na turnirju. V stiku z vrhom klub slabšemu turnirju (poškodba) ostaja tudi Žoni Stanovnik (63).

Med dekleti se je zmage v vseh kategorijah veselila Klaudia Kosec Radin. V dvojicah je bila najboljša s "slavljenko večera" Irena Avsenik, v mešanih parih pa s Klemen Korenčem. Slednji se je zmage veseli tudi v kategoriji moških dvojic, skupaj z Jako Šušteršičem. Drugo mesto med posameznicami je pripadlo Maji Mujkič, tretje pa Jerneja Boslič. Drugo mesto na turnirju ženskih dvojic sta osvojili Maja Mujkič in Nina Jazbinšek, tretje pa Anja Mesarič in Kim Mezga. Med fanti sta na drugo stopničko stopila Nejc Pacek in Grega Novak, na tretjo pa, novopečeni očka, Klemen Milovanovič in Samo Lipušček.

Na nočnem turnirju mešanih parov sta bila najboljša prej omenjena Klaudia Kosec Radin in Klemen Korenčič pred parom Maja Mujkič - Nejc Pacek in Graga Novak - Irena Avsenik.

Naslednji turnir, ki bo štel za lestvico Li-Ning Lige bo tradicionalni Božično-Novoletni Open, v soboto, 15.12.2012. Turnir šteje tudi za lestvico Slovenske rekrativne Trump lige.

Galerija FB, rezultati, lestvica.

Gallery

Najboljši moški posamezno - 4. turnir rekreativne LI-NING lige

Najboljši moški posamezno

V Badminton klubu Ljubljana smo “na polno štartali” novo badmintonsko sezono. Treningi... Read more
Ko nastopi avgust, v Badminton klubu Ljubljana tradicionalno polnimo pljuča z morskim zrakom na... Read more

ŠC Dolgi most