Foto: Naši najmlajši štirikratni državni prvaki do 11 let

Foto: Enkrat zlati in trikrat bronasti na letošnjem državnem prvenstvu

LI-NING badminton oprema

 

 

 

 

 

 

 

Brežice gostile prvi letošnji turnir do 15 let

Monday, 23 September 2013

BK Ljubljana smo v soboto uživali v gostoljubju nove brežiške telovadnice, kjer se je odvijal prvi letošnji turnir kategorije do 15 let. Na tekmovanje smo se tokrat podali s številčno okrnjeno, a zato nič manj borbeno ekipo. Naše barve so zastopali Kama Saje, Teresija Rama Žnidar, Blaž Smrkolj ter Jan Babnik.


Pri dekletih se je Kama Saje povzpela do končnega četrtega mesta. Tako v boju za finale, kot tudi za končno tretje mesto je sicer odigrala precej lepih točk, toda vmes se je prikradlo še preveč napak za boljši izkupiček. V dvojicah pa se je Kama uspela povzpeti na zmagovalni oder - osvojila je bron v tandemu z Mašo Doler (BK Lendava) »Debitantka« na turnirjih ranga BZS, Teresija Žnidar se je pogumno postavila po robu konkurenci, a bo morala za boljšo uvrstitev pridobiti še veliko turnirske prakse.


Pri fantih sta tekmovala Blaž in Jan, ki pravzaprav po letih sodita še v mlajše kategorije (Blaž U13 in Jan celo U11), a sta tudi proti starejšim tekmecem pokazala, da moramo na njiju še računati. Blaž je takoj naletel na tretje postavljenega nosilca iz BK Branik Klemna Lesničarja in se mu v drugem  setu, ko se je uspel znebiti začetne treme, povsem enakovredno postavil po robu ter tesno  izgubil šele pri rezultatu 27:29. Kasneje je premagal še dva tekmeca in se uvrstil na končno 10. mesto.


Čestitke vsem za prikazano znanje!
trener Matjaž

 

Gallery

Ekipa BK Ljubljana pri Keopsovi piramidi v Brezicah - Brežice gostile prvi letošnji turnir do 15 let

Ekipa BK Ljubljana pri Keopsovi piramidi v Brezicah

V Badminton klubu Ljubljana smo “na polno štartali” novo badmintonsko sezono. Treningi... Read more
Ko nastopi avgust, v Badminton klubu Ljubljana tradicionalno polnimo pljuča z morskim zrakom na... Read more

ŠC Dolgi most