Na 3. turnirju Anja ter Jan zlata do 13 let, Nike bronasta do 17 let

Ponedeljek, 4. april 2016

V soboto je mariborski klub Branik organiziral tretjega v letošnji seriji turnirjev do 13 in 17 let.  V svetlomodrem domovanju mariborskega Branika so se naši mladi spopadli s slovensko mladinsko konkurenco, ob čudovito sončnem dnevu, ki nas je dražil skozi sleherno stekleno površino dvorane, pa tudi nekoliko slabšo vidljivostjo. Kljub vsemu smo se domov vrnili z rezultati, ob katerih nam ne bo treba zardevati.

Anja Jordan si je tokrat brez večjih težav izbojevala finale proti medvoški tekmici Lini Pipan, tam pa, v podobnem stilu strla odpor tekmice v dveh setih in tako brez izgubljenega niza osvojila zlato. V dvojicah je Anja, v sodelovanju z Majo Koman (BK Kungota), osvojila odlično drugo mesto. 

Jan Babnik je tokrat med posamezniki nekoliko spodrsnil in v polfinalu izgubil proti Mirnčanu Niku Zupančiču, kar ga je sicer nekoliko pretreslo, a ne do te mere, da bi se ne bil zmožen maščevati za poraz in nasprotnikom vrniti milo za drago v finalu deških dvojic. Z Anelom Hac Gyorkošem (BK Mladost) sta v treh setih premagala mirnsko navezo Zupančič/Herman in osvojila zlato. Skupni dnevni izkupiček za Jana je bil torej ena zlata in ena bronasta kolajna.

Dnevno kvoto žlahtne kovine pa je lepo dopolnila še Nike Brajkovič, ki je na turnirju dekliških dvojic U17, v tandemu z domačo igralko Zalo Žuran, odlično odigrala in se, tokrat bronasta, povzpela na zmagovalni oder.

S tem turnirjem se je zaključila letošnja serija mladinskih turnirjev. V sklepnem delu sezone zdaj sledijo samo še najpomembnejši turnirji v sezoni – mladinska državna prvenstva, na katere smo, to trdno verjamem, letos dobro pripravljeni.

Čestitke vsem,

Shadow in ekipa BKL 

Povezava na uradne rezultate

Galerija fotografij

Na 3. turnirju Anja ter Jan zlata do 13 let, Nike bronasta do 17 let
Na 3. turnirju Anja ter Jan zlata do 13 let, Nike bronasta do 17 let
Na 3. turnirju Anja ter Jan zlata do 13 let, Nike bronasta do 17 let
Na 3. turnirju Anja ter Jan zlata do 13 let, Nike bronasta do 17 let
Na 3. turnirju Anja ter Jan zlata do 13 let, Nike bronasta do 17 let

Zavarovalnica Triglav, d.d.


 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Badminton klub Ljubljana