Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega igrišča

Četrtek, 1. oktober 2020

Po triletnem prisilnem odmoru, ki ga je vzrokovala ekspatriacija zelenega kluba iz matične dvorane, se BK Ljubljana vrača v vlogi organizatorja turnirjev, pod okriljem BZS. V prenovljeni dvorani Športnega centra Dolgi Most so tekmovalni »krst«, dvanajstih povsem novih igralnih površin, izvedli mladi mojstri perjanice, v kategorijah do 15 in 19 let.

Prek 100 udeležencev se je tako minulo soboto, v lovu za čast in slavo, nenazadnje pa tudi za točke mladinske jakostne lestvice, udarilo na zelenih igriščih dvorane Dolgi most. V luči trenutne situacije je organizator seveda moral poskrbeti tudi za spoštovanje priporočil NIJZ, v zvezi s korona situacijo in tako turnir tokrat žal ni potekal ob prisotnosti tisočglave rjoveče horde oboževalcev, kot je to seveda v navadi, na turnirjih badmintonske zveze. Ne glede na vse pa lahko trdimo, da si je bilo v soboto moč ogledati nekaj res lepih tekem in da prihodnost slovenskega badmintona počiva v dobrih rokah.

Najuspešnejši klub v kategoriji U15 pa je bil, s 6 osvojenimi kolajnami, prav organizator turnirja, vaš in naš najljubši BK Ljubljana! Gašper Trobec je slavil tako med fanti posamezno, kot tudi v dvojicah, s partnerjem, vedno odličnim Petrom Kotnikom. Pri dekletih smo bili priča popolni nadvladi naših igralk, saj je bila tako finale deklet posamezno, kot tudi dvojic, popolnoma »ljubljanski«. Anja Blazina je slavila dvakrat, posamezno nad klubsko kolegico Ariano Korent, v dvojicah pa sta z Alino Bremec, v treh izjemno izenačenih setih strli odpor Ariane Korent in Lucie Bremec.  

V kategoriji U19 so sicer največ žlahtne kovine domov odnesli igralci BK Medvode, a naša Anja Jordan je bila prisotna vse do finala žensk posamezno in polfinala ženskih dvojic. V finalu je, ob pomanjkanju prave forme in zbranosti, dokaj zlahka prepustila zmago Nike Brajkovič, v polfinalu pa sta s partnerko Niko Bedič tesno izgubili proti kasnejšima zmagovalkama Špeli Alič in Maruši Vračar.  

Ekipa BKL 

 

Galerija fotografij

Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča
Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča
Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča
Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča
Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča
Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča
Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča
Po treh letih čakanja BK Ljubljana spet s prednostjo domačega  igrišča

Zavarovalnica Triglav, d.d.


 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Badminton klub Ljubljana