Na drugem BZS turnirju do 15 let dvakrat srebro in bron za naše

Torek, 21. januar 2020

Minulo soboto smo se, s slovensko pernato konkurenco U15, zavrteli na parketu matične dvorane BK Mirna. Naši so tokrat nastopili v nekoliko okleščeni postavi, saj so med našimi vrstami že kosili sezonski virusni hrošči in tako nastop, tik pred zdajci, preprečili nekaterim našim borcem. Kljub temu smo lahko z rezultati, ki smo jih prinesli z dolenjske, zelo zadovoljni.

Anja Blazina je tokrat turnir zaključila na drugem mestu med posameznicami – zlato ji je speljala, sicer leto starejša tekmovalka iz Lendave, Nika Bedič, s katero pa sta se vseeno morali potiti tri sete, preden smo dobili zmagovalko.

Gašper Trobec je v polfinalu izgubil proti kasnejšemu finalistu Žigi Podgoršku iz Medvod in nato v boju za tretje mesto nadigral Timoteja Ušeničnika, prav tako BK Medvode.

V tandemu sta, naša trenutno najboljša mlada badmintonista, Anja in Gašper, skupaj zaigrala med mešanimi pari in se tukaj morda tokrat še najbolj izkazala. Brez večjih težav sta dosegla finale in tam za mišjo dlako zgrešila zmago, saj sta v drugem setu kar trikrat servirala za zmago, a vseeno set izgubila. V tretjem in odločilnem nizu, zadnje tekme zelo dolgega dneva, pa proti starejšima (in fizično precej močnejšima) nasprotnikoma, Niki Bedič in Žigi Podgoršku nista več premogla dovolj glikogena, da bi nudila zadosten odpor. Kljub temu je mlada generacija, s tem dovobjem, starejšim nedvomno vrgla rokavico in pred koncem sezone se lahko nadejamo še zanimivih bojev.

Med ostalimi vidnejšimi uvrstitvami omenimo uvrstitev Petra Trobca in Nala Pale Stankova med osem najboljših posameznikov. Med osem najboljših mešanih parov pa so se uvrstili tudi Peter Kotnik z Elo Tarkuš Trikić, Peter Trobec z Belo Oder ter Nal Pale Stankov s Klaro Novak.

Čestitke vsem,

Ekipa BKL

Galerija fotografij

Na drugem BZS turnirju do 15 let dvakrat srebro in bron za naše
Na drugem BZS turnirju do 15 let dvakrat srebro in bron za naše
Na drugem BZS turnirju do 15 let dvakrat srebro in bron za naše
Na drugem BZS turnirju do 15 let dvakrat srebro in bron za naše
Na drugem BZS turnirju do 15 let dvakrat srebro in bron za naše

Zavarovalnica Triglav, d.d.


 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Badminton klub Ljubljana